Alle Shetlander menners verzamelen!

Bevestiging

Hi allemaal,

Het is bijna 15 september en dan is het zover... Alweer de vijfde Shetlander Menrit! De laatste puntjes voor de rit zijn op de "i" gezet en wij zijn er klaar voor, jij ook?

Iedereen is zondag 3 november welkom vanaf 10.00 uur op de parkeerplaats van Camping Diever. Het adres is Haarweg 2, 7981 LW in Diever.

De route die we gaan rijden is ongeveer 17,2 kilometer. Ik wil alle combinaties vragen om 11.00 uur klaar te zijn om te vertrekken. We rijden dan achter elkaar aan het parkeer terrein af en vertrekken richting het bos. We rijden ongeveer 3 uur over deze rit, misschien wat langer als het warm weer is. Voor nu staat er 20 graden met een licht drupje voor die dag, maar niets zo veranderlijk als het weer ;)

Deze mooie route gaat dwars door het Drents-Friese Wold. Dit is een prachtig natuurgebied met (hopelijk tegen die tijd) bloeiende heide. Tijdens deze rit komen we mooie landschappen tegen van bos en weide. Voor de rest gaan we nog niet teveel verklappen, dat mogen jullie zelf ervaren. Let op, er is een klein stukje waar wat boomwortels zitten. Dit wordt tijdig aangegeven, maar hou hier rekening mee.

Tijdens de rit hebben we ook een pauze van ongeveer 20 minuten. Hier krijgt iedereen wat lekkers om te eten en te drinken. Denk er ook aan om voor deze stop bijvoorbeeld een vliegendeken en/ of vliegenspray voor je pony mee te nemen, in deze tijd van het jaar zijn er redelijk wat dazen en dergelijke. Ook voor de trouwe viervoeters wordt uiteraard gezorgd. De eerste pauze is na ongeveer 6 á 7km, wanneer dit gewenst is, kan er ook een tweede pauze ingelast worden na nogmaals 6/7km.

Het weer is tot nu toe altijd nog een belangrijk punt geweest, er is nog geen rit geweest dat we niet tot kort ervoor moeten kijken of alles doorgaat. Sneeuw, regen, hitte, alles is al langs gekomen. Ook voor deze rit houden we uiteraard de weersvoorspellingen weer goed in de gaten. Mocht het zo zijn dat er hier belangrijke mededelingen over zijn, zullen we dit zo spoedig mogelijk melden. Zolang je niets hoort, zijn er geen veranderingen in de plannen.

Even in het kort
Datum: 15 september 2013
Adres: Haarweg 2, 7981 LW Diever http://goo.gl/maps/qWwr0
Aankomst trailers: vanaf 10.00 uur
Start rit: 11.00 uur
Lengte rit: 17,2km
Kosten: €2,50 p.p.

Bij aankomst mag je je aanmelden bij mij. Voor wie me nog niet kent, ik wandel langs iedereen dus komt goed :)  Per deelnemer vragen we €2,00 voor de versnaperingen onderweg, die mag je overhandigen als je je aanmeld dat je er bent.

Mocht je toch niet kunnen, laat je dit dan zo spoedig mogelijk weten?
En mocht je oponthoud hebben op de reis naar Diever, kun je mij of Kimberly dit die ochtend laten weten. Je kunt mij bereiken op het nummer 06-17 252 159 en Kimberley op nummer 06-57 808 786. We vertrekken niet voor we compleet zijn.

We gaan er weer een prachtige rit van maken!

Groetjes,
Kimberley & Marlies