Alle Shetlander menners verzamelen!

Nieuwsflits Archief

3 maart 2014

Beste menners, Achter de schermen zijn we enorm druk geweest met de bestuurlijke zaken binnen de Shetlander Menritten, maar uiteraard zijn er ook weer prachtige ritten geweest. En daar gaat het uiteindelijk om!

Lees meer »

4 februari 2014

Beste menners, Achter de schermen zijn we er ontzettend druk mee, de allereerste Shetlander Menritten Wedstrijddag! Na nog geen dag na bekendmaking hadden we ons beoogde aantal deelnemers al binnen en daarom is besloten om er een geheel weekend van te maken. Het zal op zaterdag 17 en zondag 18 mei gehouden worden op het terrein van Aart van de Kamp in Putten. Op deze manier splisen we de dag in twee, kunnen we zo goed al iedereen laten starten en hebben we eigenlijk twee wedstrijddagen. Nu al een groot succes dus!

Lees meer »

21 januari 2014

Er is al vaker over gesproken, maar nu komt het er dan toch echt van. Met gepaste trots presenteren wij jullie de allereerste Shetlander Menritten Wedstrijddag!

Lees meer »

20 januari 2014

We zijn pas een paar dagen begonnen in het nieuwe jaar, maar nu al twee zeer geslaagde ritten achter de rug. Beter konden we het jaar volgens mij niet beginnen.

Lees meer »

12 december 2013

Beste menners, Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, de Shetlander Menritten kwam aan in Wassenaar. Met een groep van meer dan 20 aanspanningen vielen we goed op! Voor de meeste van ons is rijden aan het strand niet iets wat we regelmatig doen, dus echt een uniek uitje. Wat hebben we een heerlijke rit gehad. Het weer was prachtig, het strand was opperbest en de groep was een prettig samenstelling. Naast een paar lekkere drafjes hebben we zelfs een mooi galopje kunnen doen. Dat was heerlijk zeg!

Lees meer »

13 november 2013

Afgelopen twee weekenden hadden we beide zondagen een rit gepland. Helaas hebben we de rit in Boxtel moeten aflasten vanwege het enorme slechte weer en storm dat voorspeld werd. Achteraf waren we ook erg blij met de beslissing. Deze rit gaat in de herhaling op zondag 19 januari, want uiteraard willen we de prachtige natuur van de Kampina niet aan ons voorbij laten gaan!

Lees meer »

23 oktober 2013

Nog maar een paar dagen en dan is de sluiting voor de rit in Boxtel op 3 november. Het belooft een prachtige rit te worden in dit gebied! Als je mee wil rijden, geef je dan voor a.s. zondag op. Iedereen die meedoet ontvangt uiterlijk dinsdag 29 oktober de bevestigingsmail met alle benodigde info, adresgegevens en tijden.

Lees meer »

10 oktober 2013

Afgelopen weekend hebben we weer een prachtige rit gereden in de bossen bij de Heide in Ede, we hebben erg genoten! Uiteraard staat het ritverslag met de foto's op onze site.

Lees meer »

29 september 2013

Hier nog even een korte herinnering voor de rit in Ede die we gaan rijden komende zondag 6 oktober. Iedere maand zal er naast de gewone ritten een Ede-rit gereden worden. Omdat veel mensen zonder vervoer hier uit de buurt komen en omdat het gewoon een prachtige omgeving is. Om de beurt doen we een recreatie rit met een rustiger tempo en een sport rit met een hoger tempo. A.s. zondag 6 oktober is het tempo recreatie rit.

Lees meer »

04 september 2013

We zijn al heel ver met het plannen van de aankomende rit in Diever (Drenthe) op 15 september, er zijn inmiddels al 8-10 aanspanningen die dan meerijden. Wil je ook meerijden, geef je dan nog snel op! Inschrijving is verlengd tot a.s. vrijdag.

Lees meer »

10 juli 2013

Nog even een laatste herinnering voor de rit in Ede: Inschrijven kan nog tot en met volgende week woensdag 17 juli a.s.

Lees meer »

20 juni 2013

Vandaag was de sluiting van de poll waarbij je kon stemmen voor de data van de komende drie ritten. Dit is gelukkig ook voldoende gedaan en de keuzes zijn als volgt gemaakt:

Lees meer »