Alle Shetlander menners verzamelen!

Kletsen

Hou het leuk, hou het vriendelijk en wees respectvol naar elkaar.

Reacties

anne
7 jaar geleden

is er iemand in de buurt van roden/leek die mijn wilt helpen met het beleren van een shetland pony (voor de kar) ik heb geen ervaring... en wil graag leren mennen (pony is 2 jaar geweest)

Alice
8 jaar geleden

Hey menners, helaas heb ik geen vervoer en kan dus nergens meer aan mee doen. Maar gelukkig woon ik 6km van het Katwijkse strand en wil met een aantal kleine ponys op 16 maart een strandrit rijden. Zijn er nog shettenmenners die ook meewillen?

claudia
8 jaar geleden

hallo iedereen! zijn er ook mensen uit het mooie drenthe? omgeving emmen?
ik ga snel mijn pony beleren en dan heerlijk op pad!

lisa
8 jaar geleden

hoi Anna

ik kom ook uit noord-holland vlak bij Alkmaar
en ik wil graag wel allen ritte mee rijden dus als het je leukt lijkt kunne we samen heen rijden?
want ik heb wel eigen vervoer (twee paard trailer) maar geen vaste groom dus een hoop alleen op weg.

Marlies
8 jaar geleden

@Anna, ik zou zeggen, neem een kijkje bij de agenda hier op de website onder het kopje agenda.

@Lucy, we hebben we vaker hengsten meegehad. We gaan er vanuit dat iedereen die met een hengst komt, de risico's kent, zelf extra oplet en in staat is om deze hengst normaal te laten meedoen aan de rit :)

AnNa
8 jaar geleden

He hallo allemaal,

Staan er toevallig nog menritten in de planning in
Noord-Holland of Zuid-Holland? :)
ik wil zo graag een keer mee... Maar bennekom is best wel ver
Voor mij!

lucy
8 jaar geleden

Hoi ik zou graag een keer mee willen rijden samen met mijn nicht en mijn minis. De paardjes zijn nog wel hengst maakt dit veel uit? We willen graag wat ervaring met ze opdoen en natuurlijk genieten van de omgeving en de groep!

Marlies
8 jaar geleden

@Eleni, zag dat je lid was geworden van onze FB pagina, ik heb je een berichtje gestuurd via Facebook. Denk dat hij in de Overige terecht is gekomen.

@Lizzy, ik heb je een mailtje gestuurd.

Lizzy
8 jaar geleden

hallo!

Wat ontzettend gezellig zeg! Zou graag mee willen rijden, zag dat Shetlander kruizingen ook mochten? Nu heb ik een leuke pony waarvan er wel wat shetland in zit, maar eigenlijk niet meer te zien is. Op rit met de kleine maat shet op stal gaat ze net even te hard, maar met de rest is ze weer te klein.
Voldoen wij toch nog zodanig dat wij ook een keer mee kunnen rijden? :-)

Eleni van de Hoeve
8 jaar geleden

Hoi,
oke bedankt! ik wil graag volgend jaar een keer meedoen. mijn shetlander staat sinds deze zomer voor de kar en is 3,5 jaar oud. dus nog even conditie opbouwen hij kan nu 5 km. verder heb ik nog een shetlander en die loopt altijd achter de kar mee omdat ze niet alleen wil zijn maar te klein is om de wagen te trekken. zou zij ook mee kunnen? ze zijn allebei heel mak en lief.

groetjess

Marlies
8 jaar geleden

Hi Eleni,
De ritten zijn ongeveer 10km lang gemiddeld. de wagentjes nemen we op verschillende manieren mee, sommige hebben ze in de trailer, andere nemen twee auto's mee. Eentje met de trailer en eentje met aanhanger waar wagentje op staat. We zijn op 29-30 maart in Wateren en gaan dan in het Drents Friese Wold rijden. Als je op de hoogte wil blijven van de ritten, kun je je mailadres opgeven bij de nieuwsflits op deze site of like onze facebook pagina https://www.facebook.com/Shetlandermenritten. Groetjes Marlies

Eleni van de Hoeve
8 jaar geleden

Hoi!
ik heb even een vraagje, ik zou heel graag een keer mee willen doen. maar hoelang zijn de ritten? en hoe nemen jullie je wagentje mee? want ik heb een wagentje op 4 wielen... en komen jullie ook een keer in de buurt van Drenthe?
hoor het graag! groetjess

Kelly
8 jaar geleden

Wat leuk dat er eindelijk ook ritten zijn voor shetlanders!
Lijkt me leuk om een keer mee toe doen!

Nanda
8 jaar geleden

Wie doen er mee met de rit op 3 november???

sabine Beumer
8 jaar geleden

het is idd erg stil op deze link KLETSEN erg jammer

Nou ik heb het in ieder geval heerlijk weer op mijn vakantie adres met mijn pony's. We hebben al hele leuke ritten gemaakt. Vandaag nog een keertje klavertje drie proberen maar dan een andere opstelling. We gaan maar een klein rondje omdat we nog meer dingen op het programma hebben staan, morgen helaas weer naar huis en dan is een week maar weer snel voorbij helaas.

Natascha
8 jaar geleden

rustig hier in het klets gedeelte!
heb in ieder geval weer heerlijk gereden met de laatste rit, nu alles even regelen voor de rit op 3 november want rij graag weer mee.

Sabine
8 jaar geleden

Zijn er nog shetfans die gaan kijken op 14 september in Ermelo bij de Nederlandse Kampioenschappen, dressuur en vaardigheid??
Er zijn een aantal shetrijders die daar mogen starten. Waaronder ik zelf.
Ik start helaas heel vroeg in de ochtend. Ben geselecteerd voor de tweespan pony's vaardigheid klasse L

Hieke
8 jaar geleden

De 28ste meegereden, was een leuke rit en super organisatie! Mogen jullie vaker doen. We hebben genoten!

Femke
8 jaar geleden

Hallo allemaal,
ik en mijn zus organiseren de rit in ede op 28juli. Het is dus niet dezelfde rit of route als we al eerder hebben gereden vanaf jufrouw tok. Maar we rijden door het mooie lunterse bos, ruim 12 km. Meer informatie komt nog.

Tijnie en Martin
8 jaar geleden

Het was gisteren een hele leuke dag, we hopen zeker weer mee te gaan volgende keer. Heel erg bedankt voor de goede organisatie.

petra
8 jaar geleden

het was gezeldig! op naar de 3e rit!

Maris
8 jaar geleden

Gave rit gisteren en vanmorgen blije en tevreden pony's.
Ook de complimenten aan de mensen die je kwamen helpen
Pony,s waren zeer te spreken over de appel en wortelsevice ;)

Groetjes v. Maris

femke
8 jaar geleden

Het was super ja de rit! Ik heb een leuk filmpje van de rit in elkaar gezet... maar ik kan m nog niet ergens opslaan (youtube) dus nog even knutselen.. maar hij komt wel! zou fijn zijn als meer mensen hier hun reacties en foto's plaatsen ipv bokt! daar is deze site tenslotte voor!

kirstin
8 jaar geleden

hee,
echt een super leuke site was geweldig vandaag we hadden echt geluk met het het weer.super leuk al die shetjes je ziet zo veel verschillende paardjes en zoals vorige keer super leuke route super geregeld en weer natuurlijk super gezellig. leuk dat je dit doet voor one shetjes!

femke
8 jaar geleden

Ik hoop dat t weer inderdaad mee gaat vallen, voorspelling zijn niet geweldig. Wat gebeurt er als t echt heel slecht is op de dag zelf? Is er een uitwijk datum oid? Beetje regen maakt met niks uit, maar als je zeker weten alleen dikke regen krijgt...Heb er ook echt veel zin in! Vandaag nog met beiden gewandeld op de heide, paden zagen er prima uit. Heerlijk zonnetje...

Reactie plaatsen